Over ons

Een onbeperkte Asian-Fusion ervaring van hoogstaand niveau. Dat is wat Deja-Vu wil bieden. Bij ons dineert u onbeperkt zonder de tijdsdruk van een All You Can Eat Restaurant.

Deja-Vu, onbeperkt genieten in Sint-Michielsgestel

Deja-Vu Gestel biedt een vooraanstaande onbeperkte Asian-Fusion ervaring die zich onderscheidt van conventionele All You Can Eat-diners. Bij ons kunt u genieten zonder de druk van een tijdslimiet, in een omgeving waar kwaliteit voorop staat.

Wij vermijden de term ‘All You Can Eat’, omdat deze vaak geassocieerd wordt met snelheid en onpersoonlijkheid. In plaats daarvan bieden we een unieke combinatie van verfijnde Aziatische en Europese culinaire tradities. Ons keukenteam, met diepe wortels in de Aziatische keuken, gecombineerd met uitgebreide kennis van Europese technieken, zorgt voor een unieke smaakervaring die u nergens anders zult vinden.

Een onbeperkte culinaire ervaring bij Deja-Vu Gestel wordt gekenmerkt door een ongedwongen en aangename sfeer, waarin u op uw eigen tempo kunt genieten van de hoogwaardige Aziatische en Europese gerechten die met grote zorg worden bereid. U heeft de vrijheid om bij elke gang één gerecht per persoon te bestellen, waarbij u na het consumeren van het gerecht een nieuw gerecht kunt bestellen. Het aantal gangen is onbeperkt, waardoor u volop kunt genieten van onze creatieve en originele gerechten.

Ontdek zelf de diversiteit en originaliteit van ons aanbod bij Deja-Vu Gestel.

Bekijk een impressie van ons restaurant in Sint-Michielsgestel

Andere vestigingen

Deja-Vu Veldhoven bevindt zich in een sfeervol pand met centrale ligging en goede bereikbaarheid. Bekijk de website voor meer informatie.

Deja-Vu in Dijkerhoek, Holten. Op een sfeervolle locatie die bij Holtenaren bekend is van het partycentrum dat hier voorheen gevestigd was. 

Nuenen

Aan de Parkstraat 27a in Nuenen vind je onze derde en jongste vestiging van Deja-Vu Restaurant. Bekijk de website voor meer informatie.

Reserveren kan gemakkelijk online. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

Actueel

Werken bij Deja-Vu Sint Michielsgestel?

Onze opening komt steeds dichterbij! 

We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die ons nieuwe restaurant samen tot een groot succes willen maken.

Ben jij minimaal 16 jaar en lijkt het je wel wat om bij ons in de bediening of de keuken te komen helpen? Neem dan contact op!

Werken bij Deja-Vu?
Stuur een mailtje naar:
info@dejavu-veldhoven.nl